JK redovno bez zadrške govori o svojim kolegama, a sada je otkrila da joj je Vojaž, nakon stihova u kojima pominje Cecu Ražnatović, pao u očima!

Muzička senzacija Jelena Karleuša bila je gost jedne emisije, kada je istakla da je u poslednje vreme, uprkos sukobu koji su imali, njene simpatije pokupio Nući, dok je njegovog kolegu Vojaža, kojeg je ranije često hvalila, takoreći „otpisala“.

– Postao mi je Nući nešto simpatičan u poslednje vreme. Pošto znam da je zajedno sa onim „malim zubom“ (Vojaž, prim. aut.). Taj mali mi je bio simpatičniji, ali u poslednje vreme, otkad pominje Cecu u nekoj pesmi… Definitivno ovaj mali sad ima sve simpatije. Onaj mi je otpao od srca – rekla je JK na Kurir TV.

Podsetimo, Mihailo Veruović Vojaž nedavno je putem TikToka predstavio deo svoje nove pesme, a u jednom stihu pominje i pevačicu Cecu Ražnatović.

On se, naime, u numeri pohvalio time što je Ceca posetila njegov beogradski koncert.

– Ovu kajlu tu na vratu sam po meri pravio i u kraju kad me vide stvarno viču: „Alal vera!“ Stvarno kad ti kažem ovde nema koga ne znam i na poslednji moj koncert brate došla je i Ceca – glase stihovi.


(VIDEO) Blam! Sestra Aneli Ahmić predstavila

sledeća vest

Originalni tekst