Pevačica Jelena Karleuša objavila je zvaničan “kaver” svog novog albuma “Alfa” , te tom prilikom najavila početak nove ere u muzičkoj industriji Balkana.

Jelena Karleuša najavila je izlazak svog novog albuma nakon jedanaest godina duge diskografske pauze. 

Pevačica će svoj novi album publici predstaviti 13. avgusta, a obožavaoci svakodnevno na društvenim mrežama ističu da jedva čekaju da čuju nove pesme kontroverzne blondine.

Pre nekoliko dana širom prestonice, ali i ostalih gradova, osvanuli su bilbordi sa Jeleninim likom, a sada je objavljen i zvanični omot albuma.

U pitanju je ilustracija čestrdesetpetogodišnje pop dive, sa fluorescentno-zelenom kosom, u minijaturnom brusu i gaćicama. 

Foto: Instagram prinscreen/karleusastar

Jelena Karleuša

Predstavljam vam cover art mog 11. studijskog albuma “ALPHA” koji ce od 13. avgusta biti dostupan na svim muzičkim platformama. Čestitam nam početak nove ere – napisala je u opisu fotografije na svom Instagram profilu.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Karleuša za sado-mazo kostim i rogove pukla 20.000 evra! Umešana i Bijonse, isplivali filmski detalji

sledeća vest

Originalni tekst