Mlada pevačica Sanja Vučić ozbiljno pristupa stvaranju svoje muzike, a trudi se i da se ne zameri koleginicama, posebno ne Jeleni Karleuši, za koju kaže da ima „majčinsku energiju“. Sanja je u podkastu koji će se emitovati večeras u 22.30 časa na Informer televiziji opisala odnos s koleginicama, govorila o porodici i o narušenom zdravstvenom stanju.

Pevačica koja sa svim koleginciama neguje korektan odnos, u večerašnjem podkastu priznaje da za to ima recept:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Iskreno ne znam, trudim se da ne obitavam previše u estradnim vodama i da ne komentarišem koleginice po salonima i kuloarima. Ne zato što ja imam nešto loše da kažem, već ko zna kako će to što ja izjavim biti preneto mojim koleginicama. 

Imaš izuzetan odnos s Jelenom Karleušom, kako uspevaš u tome da nju ne naljutiš?

Jelena i ja smo se sretale ranije dok sam bila u grupi „Hurricane“ i često smo bile u isto vreme u studiju, imale smo i zajedničke nastupe. Njena persona je potpuno drugačija na društvenim mrežama i uživo. Ona ima majčinsku energiju uživo. A i obe smo lavice u horosokopu, mislim da nas je to zbližilo. 

Sanja Vučić govorila je i na temu problema sa štitnom žlezdiom, odnosa s majkom, s kolegincaiam, ali i o ljubavi s dečkom Nenadom Cicmilom.


Milica Jokić pala kao pokošena! Srušila se kao sveća nasred kafane, odmah se oglasila (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst