Ovaj rat započela je Stanija kad je u “Amidži šouu” na pitanje Ognjena Amidžića ko je najzgodniji fudbaler u Srbiji kao iz topa odgovorila:

Jao, stalno me to pitaju. Evo, neka bude Duško Tošić!

Youtube printscreeen

Staniju sada Karleuša blokirala…

Od ljubavi function mržnje

Ovaj snimak vrlo brzo je postao hit na društvenim mrežama, a kad je Jelena Karleuša čula šta Stanija priča o njenom mužu, pao joj je mrak na oči.

– Kada su Jeleni pratioci na Instagramu poslali taj snimak, ona je rešila da blokira Staniju na toj društvenoj mreži. JK je to shvatila kao da se starleta nabacuje njenom mužu. Jelenu je to veoma pogodilo jer je njen brak sa Duškom već duže vreme na klimavim nogama – priča izvor za Informer i dodaje da Karleuša ne želi više nikakav kontakt sa starletom:

– Jelena je pre dve godine, kada je najavila duet “La bomba” sa brazilskom zvezdom Pablom Vitarom, pozvala poznate na Instagramu da se snimaju dok đuskaju uz taj hit. Tada je među brojnim javnim ličnostima tagovala i Staniju. Time je javno pokazala da joj je starleta draga, ali posle Stanijine izjave o Dušku više ne želi da čuje za nju!

Instagram/printscreen

Karleuša objavila rat starleti

U “Amidži šouu” samo sam rekla da je Duško lep i stvarno jeste! Ne vidim ništa loše u tome,Stanija Dobrojević

Čuva brak

Jelena je nedavno izjavila da svoj brak želi da sačuva po svaku cenu i da neće nikome dozvoliti da ga ugrozi.

Duškov život nema smisla bez mene. To je jedna velika istina. On ne postoji bez mene. Veoma lepo sa decom živimo i dalje u svoja četiri zida. Mama i tata ne funkcionišu, to je tužna priča svakog drugog bračnog para u Srbiji. Sada su odnosi u kući narušeni i čekam da Duško shvati da sam ja boginja univerzuma i njegova jedina prava ljubav – rekla je pop zvezda.

Insajder

Stanija i Jelena zaratile zbog Duška

Jelena se nije oglašavala nakon što je blokirala Staniju, a starleta nam je rekla da joj nije jasno zašto je Karleuša tako reagovala:

– U “Amidži šouu” samo sam rekla da je Duško lep i stvarno jeste. Ne vidim ništa loše u tome!

 

Slaba na fudbalere: Stanija volela Kačara, Ljajića i Volkova

Stanija Dobrojević iza sebe već ima nekoliko veza sa srpskim fudbalerima. Ona se svojevremeno zabavljala sa Gojkom Kačarom, Ademom Ljajićem i Vladimirom Volkovim. Sa Kačarom je počela da se zabavlja posle Svetskog prvenstva u fudbalu u Južnoafričkoj Republici 2010. godine. Dve godine kasnije, 2012, imala je kratku romansu sa Ljajićem, a posle raskida iste godine je uplovila u vezu sa Volkovim.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst