KAPITENI 18 klubova iz Evrolige proglasili su atmosferu na utakmicama Partizana za najbolju u takmičenju, saopšteno je ovog četvrtka.

КАПИТЕНИ ОДЛУЧИЛИ: Најбоља атмосфера у Евролиги је на утакмицама Партизана

FOTO: Printskrin/SK

Kako se ističe na društvenoj mreži „X“, čak 11 od 18 kapitena (61,11 odsto) glasalo je za crno-bele na pitanje „gde je najbolja atmosfera na utakmicama Evrolige?“.

Za najboljeg igrača takmičenja u izboru kapitena „nagradu“ su podelili Majk Džejms iz Monaka i Mario Hezonja iz Reala sa po 22,22 odsto, kapiteni su za najzvučnijeg debitanta u Evroligi izabrali Evana Furnijea sa 27,78 odsto, a 44,44 odsto je izabralo Valtera Tavareša iz Reala za najpoželjnijeg igrača u ekipi iz nekog drugog kluba.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Donta Hol iz Baskonije je sa 38,89 odsto izabran za najboljeg „zakucavača“ Evrolige, dok je kapiten Monaka Majk Džejms sa 50 odsto glasova označen kao najteži igrač za čuvanje u takmičenju.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Podsetimo, Evroliga počinje danas utakmicom Alba – Panatinaikos (18.45), a Srbija će i ove godine imati dva predstavnika – Partizan i Crvenu zvezdu.

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst