Košarkaši Atlanta Hoksa su poraženi u plej-inu i Bogdan Bogdanović se odmah okrenuo novim obavezama, a to su Olimpijske igre na kojima će učestvovati sa reprezentacijom Srbije. Sada je govorio za Jurohups o planovima i ciljevima u Parizu.

КАПИТЕН ЈЕ СПРЕМАН: Богдановић једва чека Олимпијске игре, а ево шта је поручио Американцима

FOTO: FIBA.Basketball

On je dodao da je već silno motivisan za ovo takmičenje, naročito kada se uzme u obzir da će Amerika doći u najjačem sastavu.

 – Već sam motivisan za Olimpijske igre. To je poseban događaj. Posebna stvar. Ne verujem da ćemo ikada videti igrače koji će moći da se uporede sa ovima koji će predstavljati SAD. Tako da će biti stvarno zabavno otići tamo i takmičiti se protiv njih – rekao je Bogdanović.

Poručio je kapiten reprezentacije Srbije, da svi u ekipi idu korak po korak.

 – Pre dva leta imali smo cilj da se plasiramo na Svetsko prvenstvo. Tamo smo ciljali odlazak na Olimpijske igre. Uvek je tako. Sada želimo da se borimo za medalje. To je najveći događaj. Uzbuđen sam što ću biti deo toga i radujem se što ću se okupiti sa momcima i zabaviti se – dodao je Bogdanović.

Košarkaška reprezentacija Srbije igra u grupi C na Olimpijskom turniru, sa ekipama Sjedinjenih Američkih Država, Južnog Sudana i pobednikom kvalifikacionog turnira u Portoriku.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst