Pevačica Jelena Karleuša je osudila doktore koji rade estetske zahvate devojkama koje imaju manje od 35 godina, te potkačila svoje mlađe koleginice na račun izgleda.

Foto: Instagram prntscreen

 

Jelena, koja je poznata po tome da bez dlake na jeziku iznosi svoje mišljenje na društvenim mrežama, ovaj put je komentarisala činjenicu da mlade devojke bespotrebno rade razne estetske zahvate koji im uništavaju lice:

Foto: Printscreen/Instagram

 

Smatram da zakonom treba zabraniti ubrizgavanje botoksa ženama u lice pre 35. godine. Užasnuta sam slikama i snimcima na društvenim mrežama gde se mladim devojkama od 20-ak godina ubrizgava botulinumski toksin u lice, tačnije mišiće lica. ‘Ajde što su one budale, ali doktori moraju da imaju jasan stav i novac ne sme da prevlada etiku i zdrav razum. Otrov u mlado lice koje nema bore?! Brisanje mimike na licu?! Zbog čega?! Ako počnu sa 20, kako će to lice, višegodisnje umtvljeno otrovom, izgledati sa 40?! Jeste li vi poludeli svi?! Negujte se! Ne prizite se u solarijumu, ne žderite masnu hranu, jedite puno voća i povrća, ne pušite, zaboravite na 10 kafa dnevno, skidajte sminku i hranite svoju kožu stalnim hidriranjem! Konzumirajte puno vode! Spavajte! Koristite dobre kvalitetne kreme! Uzimate vitaminske suplemente! Kakav bre botoks?! – napisala je ona i prokomentarisala mlađe koleginice koje su se podvrgle raznim intervencijama:

– Je l’ vi vidite kako izgledaju naše ženske javne ličnosti pre 30?! Kao zombiji! Sa užasnim kvrgavim usnama od jeftinog silikonskog materijala, natekle od botoksa, sa loše operisanim nosevima koji im sputavaju normalno disanje, sa “smrznutim” licima od raznih filera i botoksa! Mlade žene to ne smeju da rade! Ali još bitnije – doktori to ne smeju da im rade! U mlado lice se otrov ne ubrizgava!


sledeća vest

Originalni tekst