KAO SESTRE! Majka Ane Korać objavila fotku sa ćerkom i unukom, svi komentarišu samo jedno!

Printscreen/Instagram

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga,” Ana Korać, nedavno se porodila i na svet donela sina, a da joj nisu bile potrebne brojne korekcije nabolje svedoči njena majka Ljiljana.

Za razliku od Ane, Ljiljana ima kratku kosu i dok jedni tvrde da se i Ljiljana Korać podvrgla određenim estetskim korekcijama, poput ćerke, drugi navode da je starleta naučila majku da fotošopira fotografije.

Naime, Ljiljana je sada na svom profilu pokazala koliko je ponosna što je postala baka i zajedno sa svojom mezimicom i unukom pozirala i sve objavila.

Moje dve najveće ljubavi – napisala je Ljiljana.

“Prelepi ste”, “Preslatki ste”, “Kakva ljubav”, “Ponosna baka”, “Predivno”, “Kao da su drugarice, super izgleda žena”, “Čini mi se da je i ona imala intervencije na licu, nije ovako izgledala”.

Podsetimo, njena majka se retko pojavljuje u javnosti a tokom učešća u rijalitiju bila joj je najveća podrška, a i sama Ana jednom prilikom je progovorila o njoj:

Meni je porodica sve na svetu. Majka mi je oslonac u životu. Za mene je ona najbolji roditelj na svetu. Ponosna sam i srećna što sam imala privilegiju da baš ona bude moja majka – rekla je Ana jednom prilikom.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežamaOriginalni tekst