Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na gostujućem terenu u Milanu od Intera sa 4:0, u meču drugog kola Lige šampiona. Strelci za Inter bili su Hakan Čalhanoglu u 11, Marko Arnautović u 59, Lautaro Martines u 71. i Mehdi Taremi iz penala u 81. minutu.

КАО ДА СУ УКЛЕТИ! Звездин црни низ у Лиги шампиона нема краја

Foto: AP

Jasno je da je takmičenje u elitnom takmičenju zahtevno za crveno-bele, koji se od 2018. godine po četvrti put takmiče u Ligi šampiona. Za to vreme su gostovali deset puta i u svim tim mečevima nisu uspeli da izbegnu poraz.

Sve je počelo od gostovanja PSŽ (1:6), pa onda Liverpulu (0:4) i na kraju Napoliju (1:3). Sledeće sezone Zvezda je gostovala Bajernu (0:3), potom Totenhemu (0:5), pa onda  Olimpijakosu u meču koji je odlučivao putnika u Ligu Evrope, Zvezda je poražena sa 1:0.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Pretpošle sezone crveno-beliu su gostovali Mančester sitiju (1:3), dok su neočekivani poraz doživeli u Bernu od Jang Bojsa gde se očekivalo da će makar izvući remi, ali je na kraju bilo 0:2. Pre toga crveno-beli nisu imali šanse na gostovanju Lajpcigu, gde je bilo 3:1 za Nemce. Posle svih ovih poraza gol-razlika crveno-belih ne izgleda najbolje, katastrofalnih 4:34!

Crvena zvezda do kraja ligaške faze Lige šampiona ima gostovanja Milanu, Monaku i Jang bojsu, gde će imati šansu da popravi utisak i prekine ovaj neslavan niz.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst