Muzička zvezda je za Informer otkrila kakav sadržaj planira da objavljuje na kontroverznoj platformi.

Jelena Karleuša, nakon omanjih smetnji kada je reč o njenom Instagram nalogu, na kojem je prati nekoliko miliona ljudi, najavila je da otvara profil na platformi za odrasle OnliFens.

Ova vest odjeknula je poput bombe, i u trenutku postala vodeća tema kada je reč o domaćem šou-biznisu.

Kako su odmah krenule brojne spekulacije, a bilo je i onih koji su se ponadali da će na pomenutom sajtu najpoželjniju pevačicu na ovim prostorima viđati „u akciji“, pozvali smo muzičku zvezdu, koja je ove navode prokomentarisala:

– Instagram je pooštrio pravila i sankcioniše svaki eksplicitniji sadržaj, pa čak i fotografije u bikiniju. Otud ja na OnliFensu. Reakcije su kao da sam najavila snimanje pornića, svašta – bila je kratka Jelena Karleuša za Informer.

Podsetimo, Jelena Karleuša nedavno je bila gošća emisije „Kolegijum“ na Informer TV, kada je govorila na brojne teme, ali i ekskluzivno najavila da je u pregovorima o snimanju filma po motivima njenog života.

Otkriću vam ekskluzivu. U pregovorima sam da samu sebe glumim u filmu. Vrlo aktivno pričam o tome. Ja i jedan naš vrlo poznati glumac bismo dobili glavne uloge – rekla je Jelena Karleuša pred kamerama Informer televizije. 
 

Dušica Jakovljević se večeras vraća na Pink! Otkriveno koju emisiju vodi, a tek da čujete prvog gosta

sledeća vest

Zabava

Најава 56. Мајске изложбе

Kultura

Најава 56. Мајске изложбе „Генеза“

56. Мајска изложба под слоганом Генеза представиће радове уметника примењене уметности, који су, кроз различите медије, приказали свој поглед на свет. Имајући у виду да је презентација различитих дисциплина приоритна, с обзиром на распрострањеност примењене уметности у свакодневном животу (и култури генерално), овогодишњу Мајску изложбу ће посетиоци моћи да сагледају као целину која даје увид у иновативне методе уметничког деловања у савременом друштву.

Snima se novi film o Rokiju Balboi! Pripreme su u toku, ovo su detalji

JOŠ Zabava VESTI

Originalni tekst