Na samom finalu “Zvezda Granda”, Marija Šerifović je otkrila da je pod velikim stresom, kao i da nije spavala jer su joj kandidati bili do sedam sati ujutru u kući. 

Foto: e-stock

Marija

– U stresu sam zato što sam loše spavala noćas. Kandidati su mi bili do sedam ujutru u kući, na probi. Danas ovde proba, da se ovo završi, pa da sutra idem na odmor – rekla je Marija. 

Nakon konstatacije da je svoje kandidate žestoko pripremala za finale, Marija je pojasnila o čemu je reč i zašto je do sedam ujutru držala svoje kandidate.

– Družili smo se, ja nisam mali Hitler, samo svoj posao doživljam i sprovodim veoma profesionalno što ćete u večerašnjem finalu i videti – istakla je Marija.

Marija je istakla kakva su joj očekivanja na takmičenju. 

– Neka pobedi najbolji, uvek to govorim, nemam ništa ptotiv onoga što narod odabere, tako da za mene su to najvalidnija takmičenja, nema žiri, nema pola, pola, nego narod, super – izajvila je ona. 

Foto: e-stock

Marija Šerifović

Pevačica u svom timu ima i takmičarku koja je u drugom stanju, pa je sada otkrila da li joj je bilo stresno da radi sa njom. 

– Nije, Maja je jedan neverovatan lik, neverovatna žena sa neverovatnom snagom, bez obzira što je u drugom stanju i to joj je oduzelo jedan deo snage, ali s druge strane bih rekla da je nešto duplo dobila – ispričala je ona. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst