Influenserka je, nakon patetičnog i po mišljenju mnogih usiljenog objašnjenja kontroverznog jutjubera, iznela svoju stranu priče.

Bogdan Ilić i Anja Blagojević, široj javnosti poznatiji kao Baka Prase i Anja Bla stavili su tačku na dugogodišnju vezu, tokom koje su živeli pod istim krovom.

Nakon što je jutjuber objavio patetičan video na svom kanalu, na ovu temu se oglasila i influenserka.

Budući da je razlog raskida njegova ogromna želja za još više novca, a ja sam postala „prepreka“ u ostvarivanju toga, nadam se da i ovaj put neće svi prsti biti upereni u mene kako sam ja najveća sponzoruša, kako sam ja njega iskoristila zbog para i popularnosti… Zaista, drugi put ne mogu da se nosim sa tim i smatram da to nisam zaslužila. Istina je kao što vidite skroz kontra.

No, Blagojevićeva se tu nije zaustavljala, pa se u sledećem storiju iznova dotakla njenog raskola sa Ilićem.

Iskreno, kamo sreće da ste svi vi u pravu. Kamo sreće da sam sponzoruša i da sam ga samo iskoristila. Ali ne… Ipak sam ispravna osoba koja je bila sa njim iz ljubavi. Nakon što mi se moja dobrota i posvećenost jednoj osobi obila o glavu, verujte mi da bi više nego išta volela da ste u pravu.

Još nešto… Vidim da mnogi misle da je raskid fejk, ali vreme će pokazati da nije… Takođe, vidim da mnoge buni zašto sam ja i dalje u našem stanu. Ne znam kako niste čuli, ali je bukvalno rekao u klipu da ja ostajem ovde u stanu, a da je on u procesu selidbe. Neverovatno koliko ljude zaslepljuje mržnja prema meni (najviše muškarce) i da čak nakon što je Bogdan rekao da je on „krivac“ i pokretač raskida, ljudi i dalje vide problem u meni i pišu da sam ja njega ostavila. Nema potrebe da pišete komentare tipa: da sam ja prava bila bih uz njega, jer ja sam želela, on ne želi! Nema potrebe da pišete da je on ozbiljan lik koji je spreman za porodicu, a ja samo putujem i slično, jer sam ja ta koja je ozbiljna i spremna na sve, a on nije itd…

– Takvim komentarima činite da meni bude teže, a zaista ne vidim razlog za to jedino ako niste zaista toliko zli. Takvim komentarima nećete njemu olakšati jer on zna pravu istinu, ko sam i kakva sam ja, a kakav je on. Na kraju krajeva on je sve to sam rekao u klipu, a vi i dalje birate da mene smatrate neispravnom osobom. Čemu to? Zapitajte se malo kakvi ste ljudi..

Darko Lazić pokazao zverinu od 300 hiljada evra: U papučama pozirao pored luks automobila - zapet kao puška da sedne za volanom (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst