Darka Kostića noćas je prijavio tinejdžer Š. H. (19), poznat po umetničkom nadimku Emis Emil, jer ga je, kako je naveo, modni kretaor držao zatvorenog u stanu i pretio da će ga ubiti.

Kako piše Telegraf.rs, policiju je pozvao drug Š. H. i tvrdio da Darko Kostić drži u ostavi njegovog prijatelja i da mu preti da će ubiti.

Prema pisanju medija, oštećeni mladić upućen je u policijsku stanicu zbog prijave dok je Darku Kostiću određeno policijsko zadržavanje zbog ugrožavanja sigurnosti i protivpravnog lišivanja slobode.

No, ovo nije prvi put da Darko ima problema sa zakonom i trenutno služi kaznu kućnog zatvora na koju je osuđen, u junu, prošle godine zbog napastvovanja maloletnika.

Naime, Kostić je uhapšen u junu 2019. godine nakon što ga je maloletni L. J. (15) prijavio da mu je sipao u piće preparat za kamagru, a potom nudio seks.

Tokom istrage pojavio se još jedan mladić Ševke Bajrami (22) koji je tvrdio da je Kostić i njega seksualno uznemiravao, ali je na suđenju promenio iskaz.

Da Kostić ima problema sa mladićima govori i činjenica da ga je još jedan dečko, i to u jeku suđenja, prijavio prošle godine u martu.

Navodni incident desio se u Ulici knjeginje Ljubice u Beogradu nešto pre pet časova.

Kako su tada preneli beogradski mediji, maldić B. Z. (25) iz Podgorice je prijavio Kostića da ga je tada otvorenom šakom udario u glavu i tražio mu da skine pidžamu.

B. Z. ga je prijavio policiji, koja je tokom pregleda odeće navodno pronašla spid. U stanu u kojem su se sastali pronađene su i tablete dijazepama.

Takođe, u maju 2019. godine uhapšen je nakon što je demolirao poslastičarnicu u Ulici Maršala Birjuzova u Beogradu.

Modnom kreatoru Darku Kostiću nanogica 12 meseci zbog polnog uznemiravanja maloletnika

Original Article