UŠLA je Lejma Korunja u ACB ligi i na startu je dobila priliku u dvoranu „Koloseum de Korunja“ dođe veliki Real Madrid. Malo je onih koji su verovali da će domaćin da pobedi, ali to se desilo i to posle neverovatne završnice – 86:85 (16:22, 21:22, 23:19, 26:22).

КАКВА СЕНЗАЦИЈА У ШПАНИЈИ: Реал Мадрид изгубио у невероватној завршници од новајлије у АЦБ лиги (ВИДЕО)

FOTO: Profimedia

Vodili su „kraljevići“ 82:85. Poslednji napad imao je tim Dijega Epifanija. Lopta je došla do Junijia Baruete koji je pogodio trojku i pod faulom koji je napravio Džanan Musa. Kubanac je potom realizovao i dodatno slobodno bacanje i tako postao heroj velikog trijumfa.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Ništa nije slutilo da bi ovako nešto moglo da se dogodi u La Korunji, pošto su gosti vodili sedam razlike posle 20 minuta košarke – 37:44.

Sigurno je malo bilo onih koji su verovali u čudo kad su izabranici Ćusa Matea otišli na +14 – 40:54 tokom trećeg kvartala.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Ipak, domaćin se nije predavao, malo po malo je topio prednost velikog protivnika i na kraju je uspeo da preokrene i napravi ogromnu seznaciju.

Lejma Korunju je do pobede predvodio Brendon Tejlor sa 20 poena, pratio ga je Ingus Jakovics sa 18. Kod Reala se najviše istakao Fakundo Kampaco koji je brojao do 21, dok je Džanan Musa postigao 17 poena.

Madriđani nemaju mnogo vremena za tugovanju, pošto ih već u četvrtak očekuje gostovanje Bajernu u Minhenu (20.45) na startu Evrolige.

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst