Rijaliti učesnica Aneli Ahmić već danima se nalazi na meti osuda gledalaca, kako zbog odnosa sa dečkom Markom Janjuševićem Janjušem, tako i zbog ophoćenja prema štenetu koje je njen izabranik dobio na poklon.

Naime, ženka psa rase džek rasel kojoj je Janjuš dao ime Vesna vrlo je nemirna, a njena dresura zahteva puno vremena i pažnje.

Upravo iz tog razloga, korisnici društvenih mreža su negodovali i predlagali da se napravi peticija kako bi im se oduzeo pas, a poslednji snimak je rastužio sve ljubitelje životinja.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Naime, Vesna je u jednom trenutku poželela da se igra i mazi, pa je uskočila u krevet kako bi privukla Anelinu pažnju. Mahala je repićem, njuškom je gurala ruku Ahmićeve, ali ona nije bila zainteresovana ni da pogleda Vesnu, a kamoli da je pomazi!

Njen potez je izazvao lavinu negativnih komentara na Instagramu.

„Pod hitno skloniti psa od nje. Kakva je ovo žena?“, „Žalosno… Vidi se da ga ne može da ga gleda očima, pomazi ga, neće ti otpasti ruka“, „Ljudi bez duše, smradovi jedni“, „Njoj se gadi njegova njuškica, sklanja ruku“, „Koja guska, bez imalo osećaja“, „Šutnula bi psa napolje, ali ne sme“, „Kako mrzi malog psa, on je mala duša. Zmija od žene“ – bili su samo neki od komentara nezadovoljnih gledalaca, a kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.


Bio u popravnom domu, zatim na robiji, a jedno pismo je promenilo sve! Baki B3 o danima iza rešetaka, jedna tragedija ga je totalno promenila

sledeća vest

Originalni tekst