Sasvim sigurno da je Survajver jedan od fizički najzahtevnijih i najnapornijih rijaliti programa.

Takmičari i takmičarke su primorani ponekad na natčovečanske napore, a pored ekstremnih temperatura i nedostatka komfora, učesnici neretko nemaju ni dovoljno hrane, ukoliko je ne zasluže.

Svakako da se boravak u ovakvom okruženju i uslovima mora odraziti i na fizički izgled. Portal Zadovoljna je zato napravio poređenje kako su takmičarke izgledale pre ulaska u rijaliti, a kako izgledaju sada.

Iako sve dame izgledaju i dalje fenomenalno, takmičenje u Dominikani je ipak ostavilo posledice, posebno u odnosu na nameštene Instagram fotografije.

Maša Kuprešanin

Rođena je 1997. godine i osvojila je medalje na Cross fit i weightlifting takmičenjima. Diplomirala je na fakultetu California State University Sacramento, a o njenoj odličnoj formi ne moramo ni da pričamo.

Maša Kupšenanin, Foto: Survivor/Promo

Međutim, formu je sigurno održala, ali nedostatak hrane i svakodnevno forsiranje tela imaju svoj danak.

Mina Nikolić

Mina je glumica i ćerka slavnog glumca Marka Nikolića. Umetnička je duša, ali, kako je i sama istakla, nema mnogo iskustva u sportskim aktivnostima.

Mina Nikolić, Foto: Survivor / promo

Survajvorski uslovi definitivno su uticali na nju, a na vama je da procenite kako se ovih dana drži.

Tena Tomljanović

Takmičarka iz Hrvatske studentkinja je pejzažne arhitekture, a sudeći po njenom Instagramu – poziranje i moda joj nisu strani.

Tena Tomljanović, Foto: Survivor / promo

S tim da, s obzirom na to da je tamo mnogo manje modelinga, a više fitnesa i preživljavanja, vidi se da joj ovakav život nije lako da vodi.

Sumeja Šejto

Sumeja se na pustolovinu u Dominikanskoj Republici odlučila jer smatra da će učestvovanje u ovakvom programu biti pravi test da ispita kolika je snaga njenog uma.

Sumeja Šejto, Foto: Survivor

Lepotici iz Sarajeva pomaže njen sportski duh i 18-godišnje iskustvo u borilačkoj veštini, ali kada te divljina stavi na test – neminovno je da ćeš se pomučiti.

Milica Dabović

Milica Dabović u novoj sezoni ovog avanturističkog šoua pokazala je da sportski duh nije napustio iako je odavno napustila sport.

Milica Dabović, Foto: Survivor / promo

Ipak, treniranje u sali, na sportskom terenu ili u teretani ne može da se poredi sa preskakanjem obroka, svakodnevnim testovima spremnosti i pomeranju granica izdržljivosti – što se i vidi.

Nađa Erić

Nađa Erić, Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Najmlađa učesnica Survivora trenutno studira, a bez obzira na to, pre odlaska u Dominikansku Republiku radila je više poslova.

Nađa Erić, Foto: Survivor/Promo

Teško da bebisiting i posao dečijeg animatora mogu i da priđu visokoj temperaturi, survajvorskoj dijeti i – svakodnevnom stresu zbog zategnutih međuljudskih odnosa.

Nika Rakić

Još jedna prelepa Hrvatica okušava snagu u rijalitiju, a svoj cilj je opisala ovako: „Cilj mi je pobediti sebe i svoje strahove, takođe videti gde su mi granice i pomaknuti ih.”

Nika Rakić, Foto: Survivor/Promo

Svakako je da ispituje gde su joj granice, kao i to da ih pomera, ali isto tako sve to ima uticaja i na fizički izgled. Da je Survajvorka biti lako, Survajvorka bi bio svako.

Ivana Peček

Foto: Printscreen Instagram/ ivanapecek

Ivana Peček je najsvežija učesnica Survivora.

Ivana Peček, Foto: Survivor/Promo

Bavi se fitnesom, a da ima snage -ima. Samo, da li je njena snaga neiscrpna ili se već pomalo lomi – na vama je da procenite.

Izvor: Selena Ribić za zadovoljna.rs

Surviver je bio prevelik izazov za Ivanu Banfić nakon burnog života i borbe sa alkoholizmom

Original Article