Vrlo brzo će temperature koje podrazumevaju da ćete moći da skinete predebele jakne iza kojih se krijete poslednjih mesec dana.

foto: Promo
foto: Promo

Nova godina, Božić, slave, svi praznici gde se dobro „krkalo“ su prošli i krajnje je vreme da povedete računa o liniji. Postoje 2 korisne stvarčice koje je dobro imati za saveznika u ovoj borbi.

Čuli ste za NEOTEX? Sad ćemo da vam otkrijemo ako već ne znate šta je! To je materijal koji je fleksibilan i koji izaziva pojačano znojenje. A pojačano znojenje podstiče topljenje masnih naslaga. Postoje helanke i pojas koji su izrađeni od ovog materijala!

  1. Helanke – Namenjene za skidanje viška u predelu butina i zadnjice.
  2. Pojas – Namenjen za topljenje sala u predelu stomaka.

Zovu se SUPER FIT helanke i pojas i mogu da se nose i zajedno i odvojeno. Toliko su dobri da ćete se u njima preznojiti čak 4X više nego inače, što će ubrzati topljenje, ali i podstaći izbacivanje toksina iz tela. Bilo bi dobro da nešto trenirate, ali ako nemate vremena možete ih nositi i dok šetate ili nešto radite po kući i ponovo će izazvati da se preznojite.

Gde to uopšte postoji? Sada ih OVDE i OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti na VELIKOM POPUSTU!

Pojas za mršavljenje
foto: Promo

Bermude se čak mogu nositi i samostalno kada je lepše vreme, a neće smetati ni ako ih nosite ispod trenerke ili širih pantalona. Sa Neotexom na sebi ćete se znojiti više nego inače čak i kada nemate fizičku aktivnost, a ako je imate, rezulatati će biti još bolji! U pojasu i bermudama kao što su ove mršave i brojne zvezde čija vitka tela gledamo na televiziji.

Možete ih kupiti danas i OVDE i OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i to na VELIKOM POPUSTU!

Pojas za mršavljenje
foto: Promo

Originalni tekst