Nakon ljubavnog kraha sa Dušanom Jovančevićem, pjevačica Tanja Savić se preselila u grad gdje živi sa sinovima, ali svoje najmilije često posjećuje.

Poslije saznanja medija da je Tanja Savić uspjela ponovo da se zaljubi i uplovi u vezu sa pilotom, njen ljubavni život i dalje intrigira javnost, a prve komšije, prijatelji i rođaci su sada progovorili o njenom životu i otkrili do sada nepoznate detalje.

Prvi komšija je otkrio da je upoznao Tanjinog dečka pilota, ističući da je on pravi za nju.

  • Dolazio je na slavu, družili smo se tu. Dečko je mlad, fenomenalan. Čim su Tanjini roditelji primili pilota u kuću, znači da je dobar – istakao je prijatelj pjevačicinih roditelja, otkrivajući da Tanja mnogo bolje živi nego kada je bila sa Jovančevićem:
  • Dušan nije bio loš, volio je da popije i da se luksuzira. Zadnjih 10 godina s njim nije ništa stekla. Sad je napravila sigurno pola miliona eura od kada se razvela, sad ima partnera, kupila stan, plac, u Malom Mokrom Lugu ima kuću, pomogla je roditeljima ovdje malo da srede.

Cijeli komšiluk je imao samo riječi hvale za Tanju.

  • Ona je najbolja pjevačica, naša komšinica. Često dolazi kod svojih roditelja sa djecom, uvijek se javi kada dođe – kazala je komšinica iz ulice u kojoj je Tanja ranije živjela.
  • Tanja ne pomaže roditeljima oko poljoprivrednih poslova, ali im finansijski pomaže. Ona živi u gradu. Ona jeste dobra, ali novac radi svoje, malo se uobrazila – rekao je Tanjin sugrađanin.

Podsjetimo, Tanja Savić je uplovila u ljubavnu romansu sa pilotom Muhamedom Bešićem Mukijem, koji ima 27 godina i rodom je iz Bijeljine, a živio je u Nemačkoj i Belgiji, dok je sada u Americi. Za njihovu vezu se saznalo početkom godine, a pjevačica je istu objelodanila sredinom godine zajedničkim fotografijama.

(Express / Pink.rs)

Originalni tekst