Ime pokojnog tekstopisca Milana Radulovića uvek prati i njegov simpatičan nadimak, po kom je bio poznat od detinjstva. Priča o tome kako ga je dobio nije onakva kakvom je obično zamišljaju…

foto: Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Tekstopisac Milan Radulović Laća pronađen je bez znakova života u Izraelu, nakon čega su mediji juče javili da je iznenada preminuo u 36. godini.


Sin kompozitora Aleksandra Radulovića Fute i tekstopisca Marine Tucaković proteklih godina stekao je veliku popularnost zahvaljujući brojnim hitovima iza kojih stoji. Samo neki od njih su “Autogram” Svetlane Ražnatović Cece, “Favorito” grupe Hurricane, “Adio Amore” Stefana Đurića Raste


Kada se govori o njemu, obično se uvek kaže i nadimak Laća, koji je Milana Radulovića pratio od detinjstva, a poznati tekstopisac jednom prilikom je ispričao kako je on nastao. Kako je istakao, Laća je nadimak koji je dodelio sam sebi, a nije imao jasno objašnjenje zbog čega.

To je potpuno apsurdna priča, nisam ni znao, to su mi roditelji pričali – rekao je on u emisiji “Nešto drugačije” pre izvesnog vremena.


Ja se zovem Milan, 86. godište, dete s Vračara, a Milan… Malo je to bilo… Nisam Nikola, nisam Luka, nisam Stefan, nisam Nemanja… Nerviralo me ime. Ja sam samo došao jednog dana i rekao: “Zovite me Laća” – rekao je Radulović kroz osmeh.


Obično svi misle da je nadimak Laća dobio jer je u životu sve prihvatao “lagano”, ali on je objasnio da to nije sličaj.


Inače su svi mislili da je “lagano, laganeze”, što apsolutno nisam – rekao je i priznao da “pojma nema” zbog čega je odabrao da ga zovu baš tako.

Podsetimo, Radulovićev otac Aleksandar Futa Radulović je za Telegraf otkrio da je nestanak njegovog sina prijavljen i da je njegovo telo pronađeno u Tel Avivu.

Shabat Shalom✡️🕎 pic.twitter.com/gzxabPiIr5

— Милан Радуловић (@RioJaggerr) December 9, 2022

Laća je 12.12 prijavljen kao nesto odeljenju za prijavu. Juče smo dobili informaciju da je pronađen na ulici u Tel Avivu – rekao je Radulović.

Originalni tekst