Svi s nestrpljenjem isčekuju prve prolećne dane, a čini se da su i naše poznate dame već počele da isprobavaju trendi kombinacije 

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Lepa glumica Nina Janković postala je prepoznatljiva ne samo po ulogama, već i po stilu i načinu oblačenja, koji je veoma sveden, a ipak tako pristupačan svim ženama.

Nju smo do nedavno mogli da gledamo samo na filmskom platnu i daskama koje život znače, a sada sve češće se njeno ime pominje i kada se govori o modi, fotografijama i porodici. 

Ona ne krije da zaista uživa u fotografisanju, a najnoviji autfit koji je podelila na svom storiju izazvao je veliku pažnju.

Naime, čini se da i Nina jedva čeka prve prolećne dane, pa je toplo vreme iskoristila da isproba neke od kombinacija, koje će ovog proleća nositi devojke na ulicma prestonice. 

Nina Janković u modernoj prolećnoj kombinaciji osvojiala sve
Nina Janković u modernoj prolećnoj kombinaciji osvojiala sve foto: Instagram / janxnina/

Ona je za tu priliku ponela jedan vanvremenski komad, koji je godinama apsolutni must have. U pitanju je kožna suknja sa nitnama, dužine iznad kolena, koja se savršeno uklopila sa belom majicom i crnom kožnom jaknom. 

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste i to što je lepa glumica uz ovu smelu i veoma modernu kombinaciju ponela sportske patike i bele čarape i potpuno učinila ovu kombinaciju neočekivanom.

Nina Janković pokazala novi prolećni trend
Nina Janković pokazala novi prolećni trend foto: Instagram / janxnina/

Sada je jasno da će ovu sezonu obeležiti komadi od kože, a belo je uvek dobar izbor što se pokazalo i sada u prelepoj kombinaciji koju je ponela Nina Janković.

Originalni tekst