Kad je Semir Jahić prvi put zapjevao u „Zvezdama Granda“, svi su bili oduševljeni njegovim talentom, zbog čega su mu mnogi i predviđali uspješnu pjevačku karijeru. I sam kralj narodne muzike Šaban Šaulić, čije je pjesme često pjevao u takmičenju, vjerovao je u ovog momka, ali se na vrhuncu popularnosti Semir djelimično povukao sa estrade.

Vremenom je titulu najvećeg šmekera iz takmičenja potisnuo zbog vjeridbe sa dugogodišnjom djevojkom, ali je prije dvije godine istu i raskinuo. Od tad, Jahić vrijedno nastupa po regionu, ali medijski sve je manje prisutan.

Ali izgleda da se poslije korone uželio scene, kao što je publika njega, te će svoje vjerne fanove sutra počastiti novom pjesmom, pravim narodnjakom čiji je tizer već zagolicao maštu.

„Konačno, svaka čast, majstore“, „Bilo je i vrijeme, konkurenciju nemaš“, „Pokaži estradi šta je kvalitet i kako se gradi karijera. Definitivno si vrijedan slušanja i u pravo vrijeme spas za našu muziku“, samo su neki od komentara na tizer koji je danas ugledao svjetlost dana.

Inače, premijera nove pjesme koja nosi naziv „To smo mogli biti mi“ zakazana je za sutra, 8. novembar u 14:00 časova na njegovom Youtub kanalu.

(express/grandonline)

The post KAKAV PREOKRET! Semir Jahić raskinuo vjeridbu, a sad poručuje: „To smo mogli biti mi“ appeared first on Express.

Original Article