Dejan Dragojević po prvi put se oglasio povodom navoda da je u vezi sa voditeljicom Tamarom Galijano, a mnoge je svojim izlaganjem bacio u rebus.

Naime, Dragojević je demantirao da je u vezi sa Tamarom, te je osuo paljbu po njoj i istakao da je sve izmislila samo kako bi bila u medijima.

– Stop! Voditeljica mi nije djevojka. Djevojka koja samu sebe nameće u odnos u kojem nije, jer je vidjela da izlazi na portale je slična onoj koja radi iste stvari za novac. Samo je u ovom slučaju novac medijski prostor. Šutio sam dva dana, ali znate mene. Ja režim britkom sabljom. Ne diraj mečku. Moja djevojka nit ima Instagram, niti je u medijima. Ona je sad pored mene, dosta mi je djevojaka koje idu sa splava na splav – zaključio je Dejan.

Kako je Tamara sama istakla, ona i Dejan se poznaju već neko vrijeme, on je više puta gostovao u njenoj emisiji, a sredinom decembra su se sreli na jednom događaju gdje su se rasplamsale varnice, pa Deki nije gubio vrijeme već je odmah pozvao na sastanak.

-Imate tačne informacije. Istina je da smo Dejan i ja na početku jedne lijepe priče. Varnice su sijevnule na prvu, kao što možete da vidite na snimku, koji je nastao krajnje spontano. Volim frajere koji ne kalkulišu. Dejan je na sve načine pokušavao da dođe do mene i uspio je. Od četvrtka se ne razdvajamo, toliko smo se smijali kad su ljudi pomislili da je na snimku na kome se vide naše ruke – Dalila. Kakva crna Dalila, ona je davna prošlost! Dejan je pravi džentlmen. Žao mi je samo što je do sada pravio katastrofalne izbore kada su žene u pitanju. Ovog puta je napravio pravi izbor. Vidjet ćemo koliko će sve ovo trajati, ali važno je da se zna da je sada Dejan – zauzet dečko – priznala je Tamara Galijano.

(Express/Espreso)

Originalni tekst