Od 1988. godine traje prijateljstvo Zorice Brunclik i Enesa Begovića. U to vrijeme Zorica je bila velika zvijezda, a Enes na početku karijere, sa tek jednim hitom “Siroče”, izdatim u saradnji sa Goranom Mišom Kurtovićem. Doduše, bilo je to vrijeme velike Zoricine krize, zbog spletki koje joj je priređivala Vesna Zmijanac oko navodnog otimanja Kemiša. A Enes je bio pjevač koji obećava.

Nakon što je čula Enesovo slavujsko pjevanje, Zorica je odmah predložila Kemišu da mu urade album s naslovnom numerom “Vrijeme je donijelo istinu”, a sa kojeg su se slušale “Šteta, stvarno šteta” i “Što je nema”. Ona je bila auor većine kompozicija, a na pjesmi “Što je nema” Enesu je pjevala drugi glas.

Ovih dana njih dvoje su se sreli na svadbi Emine Tufo u Sarajevu i tada je nastao snimak njihovog kafanskog dueta kojeg je na društvenim mrežama objavio fotograf Kenan Rašinlić. Na ovoj svadbi Zorica je bila angažovana kao gost iznenađenja, dok je Enes prije nje otpjevao svoj blok pjesama, te uzeo dobar bakšiš. Čak novčanice drži u ruci dok pjeva sa Zoricom.

Posebno emotivan momenat dogodio se kada su njih dvoje udružili glasove i zajedno zapjevali jedan od najvećih hitova kralja narodne muzike Šabana Šaulića „Verujem u ljubav.“

Enes je počeo ovu numeru, dok mu se malo kasnije pridružila i kolegica. Prisutni gosti su ovaj gest pozdravili aplauzom, a snimak je postao viralan na svim mrežama.

-„Svaka čast“, „Tako se pjeva“, „Najbolji ste“, „Bravo za oboje“ – samo su neki od komentara ispod ovog videa na mreži Tik-Tok.

Originalni tekst