Anita Stanojlović se vratila u Beograd kod Jovane Tomić , a sa njom je došao i njen sinčić Aleksej. Matora je odmah odrešila kesu, pa je obradovala dete i suprugu skupocenim poklonima.

Matora je dečaka odvela u grad na sladoled, a mlada je odlučila da ostane kući i odmara, jer ne može da podnese vrućinu. 

Anita Stanojlović se uključila uživo putem Instagrama, pa je poručila svojim fanovima da ne izlazi iz kuće:

Foto: printscreen/instagram

 

Jovana je u gradu, ja sam kod nje u stanu, tačnije, u našem stanu. Ne izlazim iz kuće, vidite da sam stalno u kući, napolju je pakao, zato i ne izlazim, a oni su otišli do grada.

Bivša rijaliti učesnica Matora i sin njene supruge otišli su u prodavnicu tehničke opreme, gde je Jovana izabrala za Alekseja najskuplji tablet.

Foto: printscreen

 

Kupili smo tablet za našeg mačka.

Jovana se pohvalila na svom Instagramu kupovinom, a Anitinog sinčića je slikala radosnog, sa novim poklonom. 

Foto: printscreen

 

Tomićka se tu nije zaustavila pa je suprugu obradovala novim mobilnim telefonom koji košta preko 180.000 dinara. 

Foto: printscreen

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst