Bivši učesnik rijalitija Zvezdan Slavnić se potpuno posvetio “TikToku” i snimanju lajva. On ne ume da se nosi sa kritikama i negativnim komentarima, pa često ulazi u sukob sa influenserima, što je i ovog puta bio slučaj.

Zveki je snimao lajv, a zatim se uključila devojka, koja mu je sasula sve u lice, pa ga posavetovala da prestane da prosi po “TikToku” i da krene nešto u životu da radi.

Ne znam šta su one devojke u Zadruzi videle na tebi. Verovatno nisu imale mozga, a ti si manipulisao njima. Bolje kreni nešto da radiš, nego što prosiš ovde, vidi koliko godina imaš.

Foto: ATAIMAGES

 

Slavnić je vikao na devojku, pa je počeo da je vređa:

– Ne mogu da kopam. A kako ti zarađuješ? Pokazuješ gu*icu i si*e, koje ni nemaš. Jako si besna, da li si toliko zaljubljena u mene?

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst