PREGAZILA je Srbija Japan, euforija je zavladala u taboru „orlova“, ali i strepnja…

КАКАВ БИ ОВО БИО УДАРАЦ ЗА СРБИЈУ! Орлови у страху пред полазак на Олимпијске игре

Screenshot: KSS

Naime, izabranici Svetislava Pešića  putuje u Lil 24. jula, a i dalje nije poznat kompletan spisak nacionalnog tima, pošto se čeka Dejan Davidovac i njegov oporavak.

Prema nezvaničnim saznanjima Mocart Sporta, Davidovca u ponedeljak čeka ključno snimanje, posle čega lekarska struka treba da donese svoj sud i izloži ga selektoru. To je polazna tačka od koje će da krene Pešić pred konačno sastavljanje tima za Lil i nadamo se Pariz. Košarkaš iz Zrenjanina je, podsetimo, pretrpeo povredu kuka tokom kontrolnog meča sa Holandijom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

FOTO: Z. Jovanović

 

Optimistična je vest da je Davidovac dobro reagovao na terapiju i vratio se treninzima sa ekipom po njenom povratku iz Abu Dabija. Njega ipak nije bilo u sastavu protiv Japana, ostaje da se vidi da li će moći protiv Grčke. Sve, opet, polazi od pregleda koji mu značajno kroje dalji status u reprezentaciji za ovo leto.

Selektor Pešić je nekoliko puta javno isticao koliko je krilo Crvene zvezde važno za njegovu koncepciju tima, pohvalio je njegov trud i zalaganje na ovim pripremama do momenta povrede, te naglašavao da je Srbiji potrebno njegovo iskustvo i polivalentnost. To jasno ukazuje koliko je osvajač prošlogodišnjeg srebra u Manili zaista bitan deo ekipe i koliko struka veruje u njega.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

(Mocartsport)

BONUS VIDEO DAN POSLE: Pola tima Srbije izašlo na trening posle remija sa Slovenijom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

ALEKSANDAR MITROVIĆ PALI MOTORE: Srpski reprezentativac namešta nišanske sprave za predstojeću sezonu

RUSIJA JE BESNA: Dronom ubijen Ivan Šaljnev

RUSIJA JE BESNA: Dronom ubijen Ivan Šaljnev

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva „specijana vojna operacija“, dolaze iz sfere sporta.

21. 07. 2024. u 20:13

Originalni tekst