Poznato je da je Karleuša veliki borac za životinje, meso ne jede, bunde obožava da nosi, ali sa veštačkim krznom. Zato joj i zasmeta kada primeti da postoje neistomišljenici, koji em što jedu meso od divljači, takođe nose i kreacije od životinjskog krzna.

Instagram/printscreen

Jelena Karleuša, pevačica

Pop divi je ovog puta zasmetala fotografija Kajli Džener nastala na jednoj reviji visoke mode čuvenog francuskog brenda. Mlada nasladnica Kardašijana nosila je veoma skupocenu kreaciju brenda Skapareli. Haljina čudnog kroja, napravljena od crnog materijala, takođe je imala i glavu lava na sebi, što je Karleušu upotpunosti razbesnelo.

Instagram

Kajli Džener

Pevačica se zbog toga oglasila na Instagramu, gde je na storiju objavila Kajlinu fotografiju, nastalu na reviji Skapareli, a u opisu je napisala sledeće:

Printscreen/Instagram

Kajli Džener, starleta

– Ovo nije moda. Ovo je promocija i veličanje trofejnog lova. Odvratno i uznemirujuće. Neukusno i pogrešno – istakla je JK vidno izrevltirana.

Inače, pop diva Jelena Karleuša poslednjih nekoliko godina podigla je glas protiv ubijanja divljih životinja, za šta je pokrenula i peticiju.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst