Pevačica Katarina Ostojić Kaja odmarala je na Ibici sa ćerkom Nikolinom odakle je objavljivala veliki broj fotografija. Ono što je veoma iznenadilo njene pratioce je činjenica da Kaja izgleda kao da je vršnjakinja svojoj ćerki, te mnogi nisu verovali da je Nikolini ona majka.

Luksuzni hotel u kojem su odsele, pevačica i njena ćerka maksimalno su iskoristile, a Kaja je čak i trenirala tokom odmora. Pevačica je redovno posećeivala i teretanu u hotelu, a u nekoliko navrata je fotografisala i svoje obroke, te su svi mogli da vide kako se ona hrani.

Foto: Foto:Privatna arhiva

Kaja OStojić na Ibici

Osim odmora i treninga, pevačica i njena ćerka uživale su i u noćnim izlascima, gde su svi upravo imali priliku da vide koliko Kaja izgleda mladoliko, pa su je čak pitali da li je sestra svojoj naslednici.

Foto: Foto:Privatna arhiva

Kaja OStojić na Ibici

Kaja se u poslednje vreme posvetila i svom profilu na Tik Toku koji je poprilično razvila, a na kojem je objavljivala zanimljive snimke s letovanja. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst