Kaja Ostojić je iskosila oči i operisala kapke. Atraktivna pjevačica je hirurški zahvat uradila prije nedelju dana na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Kako prenose mediji, za ovu intervenciju se odlučila zbog toga što je primijetila da joj je tonus na ovom dijelu lica opao s godinama, a to joj je smetalo i prilikom šminkanja.

Informaciju je potvrdila i sama pevačica, ne želeći da otkriva previše detalja.

– Tačno je da sam operisala kapke i da sam prezadovoljna, iako ću konačni rezultat vidjeti tek za koji dan. Jedva čekam da nanosim sjenku na oči, a da ona ne upada u tu jednu linijicu koju sam samo ja vidjela – rekla je kroz smijeh Kaja i dodala da su je mnogi odvraćali od te intervencije, jer su smatrali da pretjeruje i da su joj kapci odlični.

– Savjetovali su me da sačekam još koju godinu, jer oni nisu vidjeli ono što vidim ja, ali sam pronašla odličnu doktorku, koja je specijalista za ovu vrstu intervencije i odlučila da to uradim sada. Poznato je da treniram, vodim računa o ishrani, samim tim i o izgledu, ne pušim i želim da što duže budem lijepa i mlada – rekla je Kaja.

(Express / Espreso)

Originalni tekst