Jelena je poslednjom objavom uplašila svoje fanove, jer nisu očekivali takvo obraćanje od nje.

Pevačica Jelena Karleuša prisutna je na javnoj sceni skoro tri decenije, a njene pesme važe za ogromne hitove. 

Karleuša je sada na svom Instagram profilu u vidu storija saopšila svojim fanovima koliko još planira da se bavi pevanjem. 

Foto: Reuters

 

Naime, ona je napravila računicu i nakon svih kalkulacija shvatila je da će još 10 godina biti aktivno prisutna u javnosti, nakon čega će se penzionisati. 

– Poštovana publiko, kao što znate, ja imam 45 godina. U najboljem slučaju doživeću na primer 80 godina (ako me stres koji mi vi prouzrokujete već 30 godina ne ubije ranije) – započela je Jelena, šaljivo, pa nastavila:

Foto: ATAIMAGES

 

– Ali, ja sigurno neću biti aktivna i neću pevati sa 80. Moj aktivni rad će se verovatno završiti negde sa 65 godina (kad će prestati moja borba da zaustavim ono što je sasvim normalno, a zove se starenje) Dolazimo do računice da ću biti aktivna još 20 godina. Od tih 20 godina i vi i ja ćemo polovinu, što je sasvim normalno-spavati. Tom logikom stigli smo do broja 10. Aktivno ću raditi i pevati i stvarati još 10 godina. Vi i ja imamo još samo toliko zajedničkih godina.

Foto: Instagram printscreen

 

Jelena je potom poručila svojoj publici da je sada paze i vole, jer kad umre, to joj ništa neće značiti.

– Još toliko ću biti na sceni. A 10 godina prođe za tren. I zato vas savetujem da me volite, pazite, mazite, poštujete i podržavate sad dok sam tu, dok sam u punoj snazi, dok izgledam ovako, kako bih što više stvarala i bila kreativno divlja. Kada odem, to što ću možda biti legendarna, meni neće značiti ništa. Legenda i pesme će ostati Vama, a da se opet rodi jedna ovakva, teško da će Univerzum opet napraviti grešku – napisala je Jelena.

Ne odvaja se od ćerkice! Aleksandra raznežila fanove novom slikom sa naslednicom, sklupčana na majčinim grudima (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst