Jovana Pajić i Sale Tropiko stavili su tačku na svoj brak pre dve godine, a pevačica kaže da „razvod ne znači loš kraj“.

Pevačica Jovana Pajić imala je naizgled skladan brak sa kolegom Saletom Tropikom, pa je vest o njihovom razvodu iznenadila javnost.

Jovana i Sale se tim povodom nisu puno oglašavali i trudili su se da sve detalje njihovog odnosa, kao i razvoda, sakriju od medija.

Foto: printscreen

 

Pajićeva se sada osvrnula na sam početak njene i Saletove veze, ali i razvod.

Nije prijatno nekoga kriti. Ja sam bila u vezi sa Saletom još dok sam bila u rijalitiju Farma. Dogovorili smo se tada da ne pričamo o tome, a onda je sve išlo spontano. Izašli smo u javnost i progovorili o svemu – rekla je ona za „Premijeru – vikend specijal“ i dodala:

Ni Saša ni ja nismo bili u fazonu da preterano pričamo o braku, a posle toga i o razvodu. U dobrim smo odnosima onoliko koliko je potrebno i to mi je najbitnije. Glupo bi bilo da posle razvoda imamo razmirice. U javnost će izaći onoliko koliko dozvoliš, a mi smo pričali onoliko koliko je potrebno.

Foto: Novak Đurković

 

Iako mnogi bivši supružnici nakon razvoda ostaju u lošim odnosima, to nije bio njihov slučaj.

Razvod ne znači loš kraj! Kad misliš da ne možeš, život te demantuje! Kada imaš motiv ispred sebe, u mom slučaju to su deca, moraš da nastaviš dalje. Što se tiče priča o pomirenju, nema ništa od toga – rekla je Jovana pa se osvrnula na ćerke:

Uspela sam da sačuvam svoje ćerke od svih priča onoliko koliko je bilo u mojoj moći, to mi je najbitnije bilo.

Ceca Ražnatović o brutalnim napadima na Šejlu:

sledeća vest

Srbija

(VIDEO)  Oni su najpopularniji  u Novom Sadu! Oglasile se Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Topola

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Kada je reč o šumadijskim vinima, mnogi prvo pomisle na Oplenac i srpsku Toskanu, kako Topolu zovu zbog bogatog vinogorja. Na desetom Festivalu šumadijskih vina ovog vikenda bilo je čak 150 vina i 30 vinarija koje nisu samo iz topolskih sela.

Bitka na Đetinji! Počeo Evropski Kup i Državno prvenstvo Srbije u raftingu (FOTO) Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

Originalni tekst