Milena je društvenim mrežama podelila slike u kupaćem kostimu, a u prvom planu su bile njene bujne grudi.

Milena Kačavenda, nekadašnja drugarica Ane Ćurčić, potvrdila je svoj ulazak u rijaliti “Zadruga 7 Elita”.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Marko Đokovi

 

Kačavenda je odlučila da dane pred ulazak u rijaliti provede u Crnoj Gori, a zajedno sa drugaricom uhvaćena je u nudističkom kampu na Adi Bojani. Milena je posetila plažu za nudiste, a zatim je kupanje i sunčanje na kratko prekinula i otišla u obližnji restoran na ručak.

Atribute je tom prilikom ipak pokrila, a lice krila iza tamnih naočara, prenosi “Telegraf”.

Milena je i više nego aktivna na Instagramu gde redovno kači fotografije sa letovanja. 

Ona je prvo objavila fotografiju iz mora gde pozira u plavoj kombinaciji ispod koje se nazire plavi kupaći, a ubzo nakon toga je objavila sliku samo u kupaćem kostimu, koji je istakao njene bujne obline. Na njenom profilu našla se i fotografija sa kopna, gde je pozirala u šljokičavom kupaćem.

“Kakvo rasno telo i obline, svaka čast”, “Milena boginjo”, “Ma kakva bomba”, “Žena zmaj”, nizali su se komentari na račun Mileninog tela.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Od ovog prizora zastaje dah! Pevačica pored dugih nogu, pokazala i vitko telo! (Foto)

sledeća vest

Originalni tekst