Pevačica je na krštenje sina Maje Berović došla u elegantnoj haljini koja je istakla njenu figuru.

Katarina Grujić pojavila se na proslavi povodom krštenja sina Maje Berović, a uprkos tome što su svi očekivali da dođe sa suprugom Markom Gobeljićem, ona se pojavila sama.

Marko i Katja su kod kuće – započinje Grujićeva svoje obraćanje medijima, među kojima je bio i Informer.

Trebalo je da dođe sa mnom, ali se razboleo. Ima temperaturu. Marko nije osoba koja se žali… on ćuti i trpi. Jak je i drži do sebe, a ja sam ta koja primeti da mu nije dobro – kaže Kaća, a na pitanje kada je poslednji put proveravala telefon Gobelji, rekla je:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Ne pamtim. Verujem mu u potpunosti. Mislim da je ružno dirati zauzetog muškarca.

Folkerkina naslednica istih je godina kao sinovi Aleksandre Prijović i Maje Berović, a ona nije mogla da se odluči koju bi od njih dve više želela za priju.

Pustiću Katju da sama odabere muža, a ja neću biti stroga prija. Što se tiče Prijovićeve i Maje i njihovih sinova, neka Katja sama izabere kada poraste. 

Naposletku, vlasnica hita „Paranoičan“ prokomentarisala je ko se bolje provodi, pevačice ili žene fudbalera, a tom prilikom pecnula je pojedine svoje koleginice.

Isto mi je, ali se pevačice možda bolje provode, mada znaju i žene fudbalera. Neke umeju, neke ne, ali ista je situacijama i među pevačicama, neke znaju – neke ne.

Aleksa Balašević na krštenju sina Maje Berović: Pojavio se sa ženom i ćerkom, obuo cipele sa škorpionom (FOTO/VIDEO)

sledeća vest

TV

Kina je došla u poziciju koja je vrlo opasna po Ameriku! Vrednost dolara se sve teže održava! (VIDEO) Hrvati su zamrzeli Srbe zbog privilegija u vojnoj krajini Habzburške monarhije! Paljenje zastave na stadionu bila je uvertira u građanske ratove u SFRJ! (VIDEO) Četiri istočne sile ujedinjene protiv Amerike! Zapad javno besni, a krišom drhti zbog ugovora koje sklapa Putin! (VIDEO) Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)

Live TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izovorio je legendarnu rečenicu pred odlazak u Lisabon: „Kakav bre plasman za Svetsko prvenstvo?“ Tada smo pobedili. Da li ste mu verovali kada je rekao da ne treba da brinemo i da će odvesti Srbiju na Evropsko prvenstvo? Evo nas danas u Nemačkoj! Šta možemo da očekujemo u utakmici protiv Danske? Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su bivši reprezentativac Predrag Mijatović i novinar sportske rubrike Informera Ljubiša Vidović. Uživo u program javio se i Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst