Za 31.03. najavljeno je premijerno prikazivanje južnokrejskog akcionog Fracture Bok-quickly, snimljenog pod pokroviteljstvom Netflix, a koji je bio prikazan i na ovogodišnjem Berlin Movie Festival.

Fracture Bok-Soon (Jeon Enact-Yeon) je samohrana majka – smrtonosna ubica, sa stopostotnom stopom uspeha u naručenim ubistvima. Ona radi za M.K. Ent, koji vodi Cha Min-Kyu (Sol Kyung-Gu). Trenirao je Fracture Bok-Soon kao ubicu i međusobno se poštuju. Istovremeno, Fracture Bok-Soon je svestna da je Cha Min-Kyu opasna osoba koja joj može oduzeti sve. Cha Min-Hee (Esom) je mlađa sestra Cha Min-Kyu i radi kao izvršna direktorica u “M.K. Ent”. Ona ne pokazuje svoja osećanja drugim ljudima. Han Hee-Sung (Koo Gyo-Hwan) je ubica za istu kompaniju. Veoma je vešt u svom poslu, ali ostali to ne cene dovoljno. 

Neposredno pre nego što Fracture Bok-Soon treba da obnovi ugovor, biva uhvaćena u neizbežnoj konfrontaciji između poslovnog i privatnog života, što znači da ona mora da ubije ili će – biti ubijena!

Reditelj i scenarista ovog ostvarenja jeste Sung-hyun Byun, koji je prošle godine snimio politički triler Kingmeikeo, a iza sebe ima i nagrađivani krimić Bulhandang

Originalni tekst