Rijaliti učesnici Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su se zbližili nakon tragedije koja je zadesila njegovu porodicu, a sada su prokomentarisali njihov odnos.

Maja i Janjuš, koji su bili u turbulentnoj vezi, osvrnuli su se na njihove žestoke svađe, a Milena Kačavenda je Marinkovićevoj u emisiji „Amnezija“ odala priznanje što se našla bivšem dečku u teškim trenucima. 

Foto: Printscreen

 

Majo, niko nije sumnjao da ćeš istasti čovek u svemu ovome, a sad se i vidi da ti nije lako – rekla je Milena, a Maja joj je odgovorila:

Janjuš mene odlično poznaje. Svašta smo prošli. Nije upitno bilo da li ću ja ovako reagovati. Ovo je ljudski. Zna kakava sam u suštini. Ne manjka mi empatije, a on zna. Nije mi bitno šta će mi reći neko drugi, već šta on misli mi je bitno i važno – istakla je Marinkovićeva, a Milena Kačavenda ju je pitala:

Kad oboje vratite film, da li mislite da je sve moglo drugačije sa vama?

Janjuš je priznao da se Maja sada bolje ponaša.

Foto: Printscreen

 

Ona je sad zrelija i svesnija, dosta je napredovala u odnosu na period kada su bili zajedno. Nismo mogli da utičemo tad na to. To je tad bilo simpatično. Da je moglo da se promeni, promenilo bi se. Kada smo se družili, sve je to bilo simpatično – istakao je Janjuš, a Maja se nadovezala:

Foto: Printscreen

 

Nas dvoje smo se pomirili kao ljudi. Više ne postoji opcija da se svađamo. Nema smisla da se svađamo. Došla sam kod njega u rehab, pričali smo dva sata. Videla sam da nije okej, pričali smo – rekla je ona, a on je dodao:

Jutros smo se rasplakali, zagrlili. Nismo ni ona, ni ja sad spremni za bilo kakav odnos. Stvarno ni prošli odnos, a ni nju nije prošlo.

Sad pričamo s ljudske strane o svemu – dodala je Maja.


Janjuš pravi svoju emisiju sa Urošem?! Najavio kraj rijaliti karijere, pa otkrio čime želi da se bavi u budućnosti

sledeća vest

Originalni tekst