Jupiter, najsrećnija planeta u kosmosu, menja znak 26. maja i ulazi u vazdušni znak Blizanaca, gde će se zadržati do 9. juna 2025. godine.

Jupiter u Blizancima donosi dinamičnu energiju. Jupiter, planeta proširenja, sreće i mudrosti, kada se nalazi u znaku Blizanaca, izražava se kroz komunikaciju, učenje i raznolikost iskustava.

Komunikacija je ključna

Blizanci su znak koji voli raznolikost, komunikaciju i sticanje novih znanja, a Jupiter tu energiju dodatno pojačava. Osobe s ovom pozicijom mogu biti vrlo otvorene za nove ideje, filozofije i načine razmišljanja. Njihova znatiželja često ih vodi na različite puteve istraživanja, a skloni su učenju kroz razgovor, čitanje i putovanja.

Jupiter u Blizancima takođe može naglasiti sposobnost izražavanja i komunikacije. U intervalu od 26. maja bićemo svedoci harizmatičnih, šarmantnih i zabavnih sugovornika koji će privući pažnju javnosti svojim pričama i idejama. Njihova sposobnost da prenesu svoje misli i ideje drugima može ih učiniti izvrsnim učiteljima, piscima ili govornicima.

Foto: Pixabay

 

Površnost i dosada

Međutim, Jupiter u Blizancima može takođe podstaknuti površnost. Pošto su stalno željni novih iskustava, ljudi mogu imati tendenciju da se rasprše na previše stvari istovremeno ili da se brzo zasite jedne teme pre nego što pređu na sledeću.

Jupiter u Blizancima donosi optimizam, entuzijazam i želju za širenjem horizonta kroz intelektualno istraživanje i komunikaciju. Mnogi astrolozi su saglasni da će Jupiter u Blizancima da promeni način na koji komuniciramo.

Jupiter u Blizancima donosi neverovatnu pokretačku energiju za Blizance, jer je u ovom znaku boravio poslednji put pre tačno 12 godina. Zbog toga će Blizanci u intervalu od narednih godinu dana da dobiju neverovatne šanse, zakažu venčanje, prošire porodicu ali i zaljube se kao nikada u životu.

Jupiter u Blizancima će biti povoljan i za Vage i Vodolije. Takođe, Lavovi i Ovnovi će osetiti pozitivan uticaj Jupitera iz Blizanaca. 

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 18. maja, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Originalni tekst