Radnik JKP „Gradska čistoća“ Jovica Vasić (32) izazvao je pometnju na društvenim mrežama, a snimak koji je napravio na kamionu i koji je objavio na svom Tik-Toku zaludeo je ženski svet u zemlji. Svoj dobar izgled ne duguje odlascima u teretanu, već isključivo prirodi posla kojim se već 15 godina predano bavi.

Kako je objasnio za medije, mišiće je oblikovao noseći crvo za pranje ulica, kojim barata sa lakoćom. Ipak, za sređivanje frizure i brade uvek izdvoji vremena.

– To se podrazumeva – kaže kroz osmeh.

Inače, ovaj mladi čovek preko noći je doživeo popularnost nakon snimka sa društvenih mreža na kome se vidi kako prikačen na kamion krstari ulicama. Video je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama, uglavnom pripadnica ženskog pola. Redom su sve oduševljene izgledom Jovice Vasića.

@jovicavasic89♬ Nije Ljubav Milostinja – Kemal Malovcic

„Dečko lep k’o lutka“, „Žene vole vredne muškarce“, „Plus je lep“, „Što je lep“, „Mnogo lep momak“, „Lutkica“… Ređali su se komentari. Imune nisu ostale čak i pojedine poznate ličnosti. Ipak, naš sagovornik, iako mu lepe reči uvek imponuju, tvrdi da mu slava nije „udarila u glavu“, te da mu postojeća „slava“ ne znači puno.

– Snimak je nastao više kao neka pošalica. Bio je to sasvim običan dan na poslu, nisam ni slutio da će sve otići tako daleko – kaže Jovica, ne obazirući se mnogo na aktuelnu situaciju.

@jovicavasic89♬ original sound – ŚEFKI JAHJIĆ CACI

– Imam ženu koju volim – objašnjava Jovica.

A da je zaista postao prava zvezda svoje firme, ali i grada, pokazuje i jedna zanimljiva situacija. Naime, jedan mladi sugrađanin je, prolazeći, prepoznao Jovicu i poželeo da se fotografiše sa njim.

– Saznao sam za njega preko društvenih mreža. Mnogo mi je bilo zanimljivo zbog komentara koje su ljudi pisali. Mislim da bi bila baš fora da imamo fotografiju – rekao je mladić.

Jovica je otac dve devojčice, a uskoro će po treći put stati na ludi kamen.

@jovicavasic89♬ original sound – IggyX

– Verenici baš i ne prija trenutna situacija, malo je ljubomorna, plaši se da je ne ostavim – kroz šalu kaže ovaj šarmantni momak.

Navodi da, pak, nema mesta za brigu, jer je posvećen svojoj dami i da ga druge žene ne zanimaju. Ali ponuda svakako ima. Pišu mu na mrežama, a inboks mu je poslednja dva dana naročito usijan.

@jovicavasic89♬ The 6th Gate (Dance With the Devil) – Radio Edit – D-Devils

– Ima tu raznih poruka i ponuda, ali mahom ignorišem.

Na kraju, Jovica tvrdi da je srećan i zadovoljan svojim poslom, te da ga ne bi menjao ni da mu neko ponudi manekensku karijeru, za koju, kako mnogi tvrde, ima sve preduslove.

Izvor: Telegraf

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)