Jovana Tomić Matora mjesecima unazad ratuje sa bivšim prijateljem Anđelom Rankovićem, koji je već sedam mjeseci u emotivnoj vezi s njenom bivšom suprugom Anitom Stanojlović, a sada se odlučila na iznenađujuć potez.
Kako je istakla, tek sada je shvatila da joj je Anđelo zapravo učinio uslugu onda kada je s Anitom otpočeo svoju ljubavnu priču.

  • Pravo da vam kažem, nikad se bolje nisam osjećala kada sam izašla iz rijalitija. Hvala Bogu, pa se desilo sve na početku. Mislim da Rankovićima dugujem izvinjenje jedno veliko, nisam ironična. Sad kad vidim kolika sam budaletina bila, ja se tu borila za neku pravdu, nešto, a ustvari sam stvarno trebala da se zahvalim čovjeku – rekla je Matora, a potom pogledala direktno u kameru i poručila:
  • Želim Rankovićima da se izvinim, samo ste mi napravili životnu uslugu.

Otkako se završila “Elita” najveći dio vremena provodi sa roditeljima.

  • Ponosna sam na njih što nisu davali izjave, ne pišu storije, nemaju instagrame, ne oglašavaju se. Sve su to iznijeli, ali nije im bilo lako. Poslije upada te advokatice, koja će da tuži moju mamu i prijavljuje, tata mi je završio u bolnici – rekla je Matora u “Premijeri”.

(Express / Pink.rs)

Originalni tekst