Fotografija koju je Jeremićeva objavila izazvala velike polemike

Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem s kojim povremeno objavi i fotografiju. Međutim, na poslednjoj na kojoj poziraju zaljubljeno, voditeljkinom dečku se ispod košulje nazire nešto što je svima privuklo pažnju.

Foto: Miloš Rafailović

 

I dok su se mnogi pitali o čemu se radi, da li je reč o lancu, nekakvom zavoju ili nečemu trećem, izvor blizak ovom paru otkrio je šta vidi ispod Draganove košulje:

– Dragan je veliki ljubitelj unikatnog nakita, poznato je da je nedavno i za Jovanu dizajnirao ogrlicu i narukvicu i da mu je inspiracija bila Sofija Loren. On je i sebi dizajnirao komad zlatnog nakita, a reč je dugačkom lancu s krstom na kojem je lav. S obzirom na to da je Jovana u horoskopskom znaku škorpija, a u podznakku lav, što je njen zaštini znak, Dragan je odlučio da napravi lanac sa simbolom svoje voljene žene. Ovo je Jovanu oduševilo, njoj su ti detalji veoma važni. S obzirom na to da je reč o glomaznom nakitu, na fotografiji koju je Jovana objavila se i vidi kroz košulju – kazao je izvor za Informer.

Jovana je za Dan zaljubljenih od Dragana dobila skupocene naočare uz koje joj je napisao i emotivnu poruku koju je ona objavila na svom profilu na Instagramu:

– Znaj, neću te voleti večno, ali ne ljuti se, jer ništa ne traje večno. Voleću te samo jedan mali deo večnosti, koliko traje moj život – pisalo je u poruci koju je biznismen posvetio voditeljki. 


Poznata pevačica pevala u reklamama za prodavnice, a imala ozbiljnu govornu manu! Leontina napravila veliku karijeru, a sada otkrivena istina o njoj

sledeća vest

Originalni tekst