Jovana nikada nije ostala dužna onom ko ju je potkačio, a bolje neće proći ni Saša koji će svoje reči morati da dokaže na sudu.

Naime, Vidić je, pored toga što je izneo mišljenje da Jeremićeva nema stila, izjavio da je voditeljka “luda”.

Jovana će tražiti da Saša tvrdnje o njenom mentalnom zdravlju i dokaže, a u suprotnom će Vidić morati biti novčano kažnjen. 

Jeremićeva se oglasila na svom Instagram profilu i objavila skrinšot njenog dopisivanja sa advokatom. Voditeljka je otkrila da će kreatoru za dve nedelje biti uručena tužba, a onda mu se obratila:

Printscreen/Instagram

Objava Jovane Jeremić

Ako smo javne ličnosti nismo javni wc. Pozdrav od “lude” Jovane Jeremić!

Inače, Vidić nije bio nimalo blagonaklon prema Jovani u svojoj izjavi za “Svet”. Saša je na pitanje da li bi stilizovao Jovanu Jeremić odgovorio da ona nema stila i da je, kako on kaže, poludela.

pink.rs

Saša Vidić, modni kreator

Ne, da li ste normalni? Kakvi, daleko bilo! Ona nema meru, ponašanje, kulturu… Ona jadna nema stila, što nije problem, ali je i luda, a to jeste problem. Mi smo dobri godinama, ali džaba kad je poludela. Ima ona puno pljuvača, neću da budem u tom redu jer lako je pljuvati devojku koja zaista nema stila, šta je tu problem. Ne sviđa mi se to što nosi i kako se predstavlja.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst