Voditeljka Jovana Jeremić i njen brat Aca pukom srećom su preživeli dečji nestašluk u porodičnoj kafani.

Voditeljka Jovana Jeremić je danas u “Novom jutru” ispričala kako se sa bratom slučajno zatvorila u vitrinu za piće.

Foto: TV Pink prntscreen

 

 – Srećom, Bog nas je spasao. Tada sam shvatila da ja imam neku misiju u ovom životu – započela je svoju priču Jovana, pa nastavila:

– Brat i ja smo se zatvorili u tu vitrinu za piće. To nije frižider, to su vam one vitrine, koje morate da, izraziću se narodski, ‘rgnete’ svom snagom da biste ih otvorili, da biste izvukli gajbice. Sreća, ta vitrina je bila isključena, bila je spremna za bacanje u smeće, jer je bila stara, pa je guma od vratanca bila oslabila. Ali, mi nismo mogli da je otvorimo. I, pazi ti moj mozak, moj brat Aca naglo počinje da se guši. Napominjem, tada sam imala pet godina, brat i ja smo isto godište. Setila sam se da je iznad nas sudopera. Izvukla sam cev i mi smo disali na slivnik 10 do 15 minuta. Malo on, malo ja… Dok nisu probili vrata, dok nas nisu čuli. Bog nas je spasao – zaključila je Jeremićeva.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst