Voditeljka Jovana Jeremić bila je gost drugog kolegijuma Informer televizije na kom je iznela svoje stavove na mnoge teme, pa i o tome koliko bi muškarci trebalo da zarađuju.

Jovana Jeremić poznata je kao neko ko mnogo i marljivo radi. Voditeljka je maksimalno posvećena i predana svom poslu, a u svakoj prilici isitče koliko stabilan prihod znači svakoj ženi. 

Foto: Tanja Andric

 

Ipak, to nikako ne daje pravo muškarcima da se opuste i ništa ne zarađuju, smatra Jovana. Na protiv od njih se očekuje da zarađuju još više. Ona će, ukoliko bude imala sina, njega vaspitavati da bude predan poslu i da zarađuje za svoju porodicu.

– Moj sin će biti naučen da zarađuje za petoro. Ako treba sedam poslova, onda sedam poslova, mora da ima pare. Sad ja da želim njega što nema pare… Ko je mene žalio? Stomak sam do zuba imala, pa sam radila, i to u strašnim uslovima. Svašta sam prošla, ali sam uvek radila i zarađivala dovoljno za sebe – ispričala je „kraljica šera“.

Foto: Masha Bandjur

 

Voditeljka kaže, da se danas mnogi žale da rade do četiri ili po podne za male pare. Jovana ima spreman odgovor i za njih.

– Dođeš kući u 16 ili 17 časova, dan nije gotov. Nađi drugi posao koji ćeš raditi kad završiš sa prvim. I popodne ima šta da se radi. Šta je problem, radi dva ili tri posla da obezbediš koliko je potrebno tebi i tvojoj porodici – kaže Jovana. 

sledeća vest

Originalni tekst