Popularna voditeljka je priznala da je kupovinom nekretnine ostvarila svoje snove, a da je svoj dom kupila za sebe i svoju naslednicu. 

Ostvarila sam svoj najveći san i ponosna sam na sve on što sam be pleased sada stekla, bez da sam nekoga oštetila, radila neke nemoralne stvari, već isključivo novinarstvo…To je stan za mene i moju ćerku, devojački stan i stan u koji su uvek dobrodošli oni koji su bili uz mene kada niko nije bio. Očekujem da ću početi u maju, sve radim na kompenzaciju. Dajem se i imam jako moćne sponzore – rekla je Jovana Jeremić. 

Printscreen/Red Tv

 

Voditeljka je priznala da joj se udvaraju mlađi muškarci, ali da joj prilaze i stariji muškarci i da na svog bivšeg supruga gleda kao na sina. 

Ja dečka zvanično nemam. Imam udvarače, ne jednog, nego više. Ima i sa javne scene, tako je, neću da lažem. Ima i mlađih i starijih, ja ću odlučiti, rano je – rekla je Jovana pa se dotakla Voje.

Printscreen You Tube

 

Bivše uvek ostaje bivše, bivši muž je moj veliki prijatelj, možemo da komentarišemo njegove devojke. Voja uvek mene pita šta ja mislim o njegovoj novoj devojci, rekla sam da podržavam kada je on srećan. Ja svog bivšeg muža doživljvam kao sina, bila bih mu kuma na svadbi – priznala je ona u emisiji “Premijera”.

Aleksandar Jovanović Cile

 

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst