Voditeljica Jovana Jeremić uvijek otvoreno govori o svom privatnom životu, a sada se osvrnula na poteškoće sa kojima se susretala.

Jovana Jeremić je podijelila fotografiju iz prošlosti i otkrila da se borila sa mnoštvom izazova kako bi ostvarila uspijeh koji danas ima.

  • Moja majka Olga i ja na “Belom dvoru” kod princa Aleksandra Karađorđevića kao najbolji srednjoškolac Srbije. Najbolji đaci generacija su bili pozvani. Ponosna na svoj rad, znanje i sve šta sam ulozila da bih bila broj 1. Ja za drugi broj ne znam. Ostala sam i dan danas dosljedna svojim stavovima. Svoje bogatstvo sam stekla sama, uz Božju pomoć, radom, žrtvovanjem i ne misleći drugima zlo. Slava Bogu. Moj najveći uspijeh je to što u svemu nikad nisam dala da mi uzmu dušu, niti sam je htjela prodati. Ne dam je ni za šta ne svijetu jer moja duša je moja sloboda i jedino što mi niko nikad, sem Boga, ne može uzeti. Moja duša je moja sloboda – napisala je Jovana.

“Dragan je deda, pa mu se ne žuri”

Podsjetimo, Jovana je našla je svoju sreću pored preduzetnika Dragana Stankovića koji ima lanac pekara u svom vlasništvu, a nedavno je progovorila o njihovom potomstvu.

  • Dragan već ima djecu, on je i deda, pa mu se i ne žuri, ali bi oboje voljeli da dobiju zajedničko dijete. Videti ćemo šta će biti, hoće li baš on biti taj sa kojim će Jovana drugi put ostati trudna, ali ona kaže da je on ljubav njenog života, pa će vjerovatno i sačekati da “doguraju” do datuma koji je njoj prihvatljiv da se opet ostvari kao majka – dodao je nedavno izvor za “Telegraf”.

(Express / Telegraf)

Originalni tekst