Voditeljka Jovana Jeremić iznijela je zanimljive detalje intime iz kreveta, pa otkrila kako je uspjela da zavede biznismena Dragana Stankovića, ali i da ga “prosto osvoji za čitav život”.

Naime, kako je navela, ona se baš potrudila da ga osvoji, ali na pravi način, ne preko kuhinje, već u krevetu.

Ja sam se potrudila da ga osvojim. Ali da znate, muškarac se ne osvaja u kuhinji, već u krevetu. Ali ne ono što misle ovi prostaci. Intimni odnosi, ovo, ono. Ne, ljubav. Ne možeš ti da isfingiraš i izlažiraš ljubav. Kad ti voliš nekoga, koliko ja volim Dragana, on to osjeća. Ja volim svaki dio njegovog tijela, ja ljubim svaki dio njegovog tijela i on moj. meni nije važno da li ćemo mi noćas da vodimo ljubav, ali mi je važno da ja spavam pored njega i da ga zagrlim – istakla je voditeljka u podkastu Gordane Uzelac “Bez ljutnje, molim”.

Jovana je otkrila kako ona i Dragan spavaju.

  • Mi imamo sistem kako spavamo, ja njemu legnem na rame, a on mene nogom obgrli i mi tako spavamo. To je ta emocija o kojoj ja pričam. To je najvažnije u životu, ja više ne mogu da zamislim život bez njega – iskrena je voditeljka.

Prema njenim riječima Dragan je ostvarenje svih Jovaninih snova.

On je ostvarenja mojih snova, jak muškarac kao moj otac, samo mnogo jači. Tri stvari su mi najvažnije. Prvo, da muškarac bude mnogo imućniji od žene. Dragan je kolko hoćeš puta moćniji od mene. I to nije, kako ovi prostaci misle zato što sam materijalista. Moj mozak tako funkcioniše, ja ne mogu tokom odnosa da doživim vrhunac ako muškarac nije mnogo moćniji od mene. To mene loži, to me radi. Druga stvar, ne samo da mora da bude moćniji od mene, on mora da bude i dobar čovjek i treća stvar on mora da bude posvećen meni i mora da bude lojalan, nikako nevjeran – zaključila je Jeremićka.

(Express / Telegraf)

Originalni tekst