Jovana Jeremić odlučila je da ode u medijsku ilegalu, a mnogi tvrde da ona planira trudnoću sa svojim emotivnim partnerom, Draganom Stankovićem.

Jovana je, kako se spekuliše, odlučila da će roditi drugo dete najranije krajem 2025. godine, a najverovatnije tek u 2026. godini.

Foto: printscreen

 

Iako uživa u ljubavi sa privrednikom Draganom Stankovićem, vlasnikom lanca pekara, zbog čega su ga mnogi prozvali „kraljem hleba i kiflica“, Jovana nema nameru da zatrudni još skoro dve godine. Ona je, naime, poslušala savet astrologa koji joj je rekao kada je najbolje da ostane u drugom stanju:

– Jovana izuzetno veruje u atrologiju i prilično se pridržava svega što joj astrolog u kog ima poverenja kaže. S tim u vezi, „prognoza“ je takva da je „po nju najbolje da zatrudni tek krajem 2025, odnosno u 2026. godini“. Jovana čvrsto veruje u to i nema nameru da ostane trudna pre termina koji joj je „proreknut“ – priča izvor blizak voditeljki Pinka.

Foto: Privatna arhiva

 

– Dragan već ima decu, on je i deda, pa mu se i ne žuri, ali bi oboje voleli da dobiju zajedničko dete. Videćemo šta će biti, hoće li baš on biti taj sa kojim će Jovana drugi put ostati trudna, ali ona kaže da je on ljubav njenog života, pa će verovatno i sačekati da „doguraju“ do datuma koji je njoj prihvatljiv da se opet ostvari kao majka – dodao je sagovornik.

Jovana ovu informaciju nije želela da komentariše s obzirom na to da je već nekoliko puta izjavila da se neće oglašavati do marta.


Matora će doživeti nervni slom: Produkcija priredila iznenađenje Aniti i Anđelu, stiglo brdo poklona i tri torte

sledeća vest

Originalni tekst