Onaj ko se u budućnosti ne odazove na poziv voditeljke Jovane Jeremić da gostuje u njenom jutarnjem programu na televiziji Pink, mogao bi se naći u grdnom problemu. Naime, kako voditeljka tvrdi, prijaviće ga lično predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, čime implicira da je on dužan da joj obezbedi sagovornika.

– Oni su u obavezi da obezbede sagovornika novinaru. Ne da piju kafu i da odmaraju, pa ako ih nađem. Šta ona Jovana Jeremić, ko nju smatra za ozbiljno? Smatra narod Srbije, koji meni svakog vikenda poklanja poverenje više nego bilo kome. I u skladu sa tim hoću da imam sagovornika kad te okrenem! Ne budem li imala u budućnosti, javno ću iznositi imena i prezimena ko svoj posao ne radi kako treba! Ako treba, lično kod predsednika! – rekla je Jeremić vidno uznemirena.

Pored toga što postiže da obiđe sve naprednjačke medije i „obrati se naciji“ barem jednom dnevno, kada mu ove mnogobrojne obeveze dozvole, predsednik je dužan da Jovani obezbedi sagovornike za njenu emisiju na režimskoj televiziji.

Кo u njenu emisiju odbije da dođe, iz bilo kog razloga, završiće u javnoj prozivci, a zatim i na spisku kod Vučića. Ipak, zaista nema smisla da ova eminentna novinarka nema sagovornike za svoj jutarnji program, te će svi koji je odbiju snositi sankcije.

Tako je Vučić dobio još jedan zadatak u upravljanju režimskim medijima, a da li će Jovana biti zadovoljna predsednikovim radom, ostaje da vidimo.

Izvor: Direktno

Željko Mitrović brutalno izvređao građane: Glupi ste kao k***c, da niste retardirani ne bih profitirao

Original Article