Jovana Jeremić, voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbiji, pohvalila se muralom sa svojim likom.

Voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink, Jovana Jeremić, pohvalila se na društvenim mrežama neskavidašnjim poklonom. 

Jovana je otkrila da joj je muškarac, zasad nepoznat javnosti, priredio iznenađenje o kojem će se i te kako pričati, a pitanju je mural sa njenim likom.

Ni prva, ni druga, za mene si jedina – pisalo je ispod Jovaninog lika na zidu.

Jovana se zahvalila, te otkrila da nije verovala da će doživeti ovako nešto.

Da mi je neko rekao da ću mural dobiti sa svojim likom kao prvi deo rođendanskog poklona, ne bih verovala! Ovo je najlepše što jedna žena može da doživi i što je jedan muškarac uradio za mene – napisala je ona u opisu fotografije.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Jovana Jeremić stigla u Rosiće, pa navalila na vola! Voditeljka oduševljena, obećala i da će se latiti mikrofona (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst