Jovana Marjanović nestala je na Zlatiboru 22. decembra i od tada joj se gubi svaki trag, a njena ćerka apeluju na sve ljude da obrate pažnju i ukoliko imaju bilo kakve informacije da obaveste dežurne u njima najbližoj policijskoj stanici.

Ljiljana Simić je rekla da je njena majka već neko vreme poslovno na Zlatiboru, a da je tog dana izašla u šetnju negde oko 20 časova i da je na sebi imala monton kamel boje, pamučnu crnu trenerku, krem čizme i manju crnu torbu preko ramena.

– Majka boravi nekoliko meseci na Zlatiboru zbog posla. Nije bilo ničeg čudnog u njenom ponašanju, samo je izašla da prošeta i od tada ne znamo ništa o njoj – rekla je Ljiljana.

Jovanin telefon pronašao je čovek u cevima za vodovod na gradilištu prekoputa Nisove pumpe na ulazu u centar Zlatibora, a ta lokacija je prilično udaljena od mesta gde se nalazi smeštaj u kojem je Jovana odsela.

Telefon je od 22. decembra bio nedostupan do trenutka kada je čovek koji je pronašao telefon isti upalio te ga je policija momentalno locirala.

jovana-nestala-zena-2
Foto: Privatna arhiva

Za Jovanom je raspisana poternica i policija bez prestanka traga za njom.

Porodica moli sve koji znaju neku informaciju o Jovani da se jave na broj 060 5576764, ili na neki od brojeva navedenih uz fotografiju.

Novosađanin Ognjen Rac za kojim je tragala sestra danas se javio porodici

Original Article