Kada se na papir stavi šta sve poseduje bračni par Joksimović, spisak je dug, što bi naš narod rekao “kao gladna godina”, te nije ni čudo što su postali milioneri iako su oboje karijeru počelli kao obični građani iz dve radničke porodice.

ATA Images

Zgrnuli pare… Željko i Jovana

Muzička kuća

Željko koji je potekao iz Valjeva najpre je svirao harmonku i 1884. godine osvojio nagradu “Prva harmonika Evrope” u Parizu, a 1999. se pojavio na prvom festivalu kao pevač. Korak po korak Željko je uspeo da snimi mnogo albuma, radio je kompozicije i pesme za brojne svoje kolege, kao i za filmove, snimao reklame i na kraju osnovao svoju muzičku kuću.

Informer

Zaradio milione… Joksimović

 

Informer

Vilu kupili od Miškovićke i Karića pa je u poptunosti renovirali…

S druge strane Jovana je karijeru započela na “BK” televiziji 2001. godine, a potom je postala uzdanica Aleksandra Tijanića na RTS-u gde je krupnim koracima gradila kraijeru televizijskog voditelja sa nekadašnjim prijateljem i kumom Srđanom Predojevićem.

Printscreen You Tube

Počela kod Karića… Jovana

Stanovi i vila na Senjaku koju su kupili od Karića 

Kada su se venčali Željko je već imao veliki stan u luksuznom kompleksu na Vračaru. A kada su Jovana i on dobili sina Kostu 2014. godine, par je kupio još jedan stan svog komšije i napravili su penthaus koji su uredili. Međutim, ovu nekretninu su prodali kada su 2018. godine kupili vilu na Senjaku. Oni su te godine podigli kredit i pazarili vilu vrednu 2,5 miliona jer su, pored sina Koste, dobili i ćerke bliznakinje Anu i Srnu zbog čega im je bio potreban dodatni prostor. 

Informer

Kupili vilu od Miškovićke i Karića, pa je renovirali…

Ovu vilu Joksimovići su kupili od Ivane Mišković i Gorana Karića i odmah su je renovirali. Vila poseduje veliko dvorište, bazen i spoljni i unutrašnji i još mnogo toga.  

Foto: Informer

Pogledaj galeriju

Televizija

Nakon kupovine vile, mnoge nije iznenadila vest da Željko otvara i svoju televiziju, a njegova supruga Jovana ubrzo je postala zaštitino lice iste prešavši sa “Prve” televizije na Željkovu “K1”. Među brojnim voditeljima koji rade na Joksimovićevoj televiziji su i Aleksandra Jeftanović i Boško Jakovljević, kao i mnogi drugi koji su u prijateljskim odnosima s njima.

Youtube printscreen

Kako se širila porodica, širile se i potrebe…

Agencije

Nedugo potom Jovana je sa nekadašnjom saradnicom Manjom Grčić preuzela novinsku agenciju koju sada njih dve vode. Manja je navedena kao vlasnik, a Jovana kao glavni i odgovorni urednik.

Informer – Zoran Sinko

Bogatstvo se samo uvećava…

Osim najpoznatije noviske agencije, Jovana i Manja zajedno su otvorile i PR i marketinšku agenciju koja je i dalje u začetku.

Stan u Grčkoj

A pored svih ovih nekretnina i firmi, Jovana i Željko poseduju i stan u Atini u koji redovno odlaze i svaki letnji odmor provode u Grčkoj. 

Public

Sa venčanja… Jovana i Željko

Vozni park

S druge strane, ekipa “Paparaco lova” nedavno je pratila bračni par Joksimović i ustanovili su da Jovana i Željko imaju minimun tri luksuzna automobila, a da su nedavno pazarili čak dva vozila po ceni od 250.000 evra. Ovo znači da samo njihov vozni park premašuje cifru od 300.000 evra. 

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst